FLICKSKOLAN DEL I

Det flimrade för ögonen och blixtar rusade genom huvudet var gång han träffade kittlaren. Jag har alltid varit blyg och att se någon i ögonen har varit omöjligt för mig även med mina föräldrar. Jag var för sysselsatt med att få in kukfanskapet i munnen för att ge någon uppmärksamhet till det han sa.

– Vill du smaka? Det var som att jag såg in i hans inre, som en slags hypnotisk effekt fick det på mig. Hela situationen var ytterst pinsam… Han lät den fara upp och ner längs nylonstrumporna. Han visade foton och pratade med värme om henne. Han ville hjälpa mig att komma igång. Ända sedan jag, som elvaåring, fick min första orgasm i duschen och jag förstod till vad mina bröst var bra för, har jag ständigt varit kåt. svarade jag frankt, – för jag äter nämligen piller. Jag sökte bromsa hans framfart genom att hålla emot hans höfter men hade inte kraft nog då alla kilona kom rasande över mig som ett stormande lokomotiv. Kuken stod upp där innanför som mittmasten i ett cirkustält. Det är svårt om killen ifråga inte har det som krävs, taskigt men sant. De blodiga trosorna beslöt jag mig att behålla som minne och… jag har dom ännu kvar som en souvenir av tillfället – otvättade.

Du sover fortfarande.

Jag kan inte låta bli att fatta din ena bröstvårta lätt mellan tummen och pekfingret. Jag öppnar ögonen tittar på dig när du kramar de sista dropparna ur min kuk. Du sträcker din hand efter min kuk.

Jag låter lite saliv falla ner på ditt stjärthål och börjar massara din anusrosett med tummen samtidigt som kuken fortsätter pumpa i din fitta. Jag tar åter din bröstavårta mellan fuktiga fingrar.Du sätter dig upp och min tumme går reflexmässigt till din klitta medan jag pumpar kuk in i dig underifrån. Jag håller om dig och min kuk styvnar när jag minns nattens passion.

Flämtande bryts vår kyss och jag kan ser ditt begär djup inne i dinna ögon.

ps. Och njuter av att känna ditt lena bröst i min hand.Återigen känner jag att du börjar närma dig orgasm.

Du pressar dig hårt mot mig och plötsligt känner jag hur du sakta låter min stake glida in i din fitta.

Näringslivshöjdaren

Åhhhhhhhhh……jag kan jobba mer, jag kan tjäna mer. Nu var det nära. Tyget skavde mot min pung. Så drog jag ner gylfen och tog ut kuken.
Det var så underbart skönt. För mitt inre såg jag Kylie Minogues perfekta stjärt. Långsamt. Långsamt. , skrattade jag rått. Vad… Tja, det var väl inget annat att göra än att sitta ner en stund med den här gubben, tänkte jag. Jag beställde en kaffe latte och, Carl, som han hette, dagens fisksoppa. Jodå, det hade han men han bodde i Göteborg.

Advertisements