I somras var jag ute på båtsemester på egen hand. Sen jag skilde mig för fyra år sen har jag tillbringat sommarsemestrarna på det viset. Barnen är ju så stora nu att dom föredrar andra aktiviteter än att åka runt i skärgården och leta fina fiskeställen med mig. Detta året blev det båtsemester i Bohusläns skärgård. Bland kobbar, skär och böar navigerade jag min plastsnipa. En trevlig liten båt med innombordare och ruff med plats för två. Den är inte så stor men med god planering fungerar den bra för mina syften, främst fiske. Vid dryga femtio års ålder får man finna sig i att vara själv ibland. Det är nästan så att man passar in på definitionen av gubbe med lite kal hjässa och lagom rund mage.

En av denna sommarens vackra, lugna kvällar träffade jag på en familj från Falköping som var ute och semestrade i sin segelbåt. Folke, Ann-Louise och deras 16-årige son Oscar. Västgötarna var mycket trevliga och vi språkades vid över relingarna under tiden måltiden avnjöts i var sin båt.

Folke och jag diskuterade dieselmotorer eftersom dom hade problem med sin motor. Jag är ju ingen expert men jag hade några tips på var han kunde leta felen eftersom jag haft liknande problem med min båt. Ann-Louise var intresserad och deltog i konversationen men pojken satt mest tyst. Fast han satt ändå med och lyssnade och iaktog – mig.

Efter ett tag märkte jag att Oscar tittade på mig med lite nyfikna ögon. Nästa gång jag kastade en blick åt hans håll såg jag att hans blick gick ner till skrevet på mig. Han satt så till att han kunde se ner i min sittbrunn och fick en god vy av hela mig medan Folke och Ann-Louise satt på andra sidan. Dom kunde bara se min överkropp på grund av snipans höga scandäck. Jag hade inte tänkt på det tidigare men mina badshorts har en tendens att dra sig åt sidan och ibland döljs inte det som är meningen att döljas – min kuk alltså. Jag vet ju med mig att jag är ganska välutrustad men hade ingen tanke på att ballen krupit ur sitt fängsel och nu visade sig genom den tunna nylonunderbyxan. Min omedelbara tanke var att rätta till klädseln men sen tänkte jag på Oscars blick och lät det vara. Detta kan ju bli lite spännande tänkte jag och kände i samma stund ett litet pirrande i kukroten. Jag kände hur jag långsamt styvnade. Jag tittade up men undvek att titta på Oscar utan återupptog motorsnacket med Folke. Jag kände att kukhuvudet försökte krypa ut men att det hölls tillbaka av nätkalsongerna. Men jag visste att det syntes rätt väl att jag började bli lite småkåt. Efter en kort stund kastade jag en blick på Oscar igen. Han försökte att dölja för sina föräldrar att han stirrade ner i mitt skrev. Kuken gjorde ett litet glädjeryck när jag insåg att unga Oscar var fascinerad av min gamla gubbkuk.

Oscar själv såg inte oäven ut. Riktigt söt faktiskt. Lite kort och spinkig kanske men pigga, blå ögon och ett blixtrade leende. Fast jag retade mig lite på hängluggen som måste varit ständigt irriterande för honom. Den släta hyn förvånade mig, kanske lite fjunig på överläppen men ändå så… ja, slät och fin. Lite fräckt klädd i avklippta jeans och t-shirt.

Jag särar lite till på benen så att han skall kunna se ännu mer men böjer mig samtidigt fram som för att understryka det jag säger om dieselbränsle till Folke och Ann-Louise. Dom håller med och nickar. Jag ser på Oscar igen och tänker att jag måste få honom att sansa sig, när som helst kan ju någon av föräldrarna undra vad han stirrar på.

– Hur är det Oscar, är du intresserad av fiske?

Oscar rycker till och ser upp på mig.

– Ehh, jo… det var länge sen nu men det tycker jag är kul. Fast man får ju inget nu för tiden. Oscar mumlar lite generat och jag gillar hans blyga attityd.

– Säg inte det, säger jag. Jag har varit ganska framgångsrik de senaste gångerna jag varit här ute. Har till och med fått torsk på vanligt pilke.

– Jasså, säger Folke intresserat. Vardå?

– Ja, faktiskt inomskärs… in mot Bonden… fast ändå inte riktigt där…

Jag var ju inte helt inne på att avslöja mina finaste ställen bara så. Fast för Oscar kunde jag ju tänka mig att avslöja en del.

– Jag tänkte ge mig av nu efter maten. Du kanske vill följa med Oscar – Folke och Ann-Louise måste ju

ändå försöka få ordning på motorn, eller hur?

– Jo, vi måste ju ha den fungerande i morgon, säger Ann-Louise med en röst som inte kan motsägas.

Fan va skönt att man inte var gift längre tänkte jag. Folke nickade lite moloket.

– Men Oscar kan ju gärna följa med om han vill. Vill du det Oscar?

– Jo… det är klart, säger Oscar och ler lite osäkert mot mig. Visst!

– Så bra, jag skall bara städa undan efter middagen så åker vi. Jag har fiskeutrustning som du kan låna om du vill.

Det var länge sen det gick så fort att få disken undanstökad och båten iordninggjord. Efter fem minuter i ruffen tittar jag upp igen. Oscar står beredd i aktern på segelbåten med flytväst och varmare kläder under armen.

– Han ser verkligen ungdomligt fräsch ut och jag känner återigen hur kuken tar ett glädjeskutt i badshortsen.

– Kom du, jag skall ta hand om dig, säger jag med ett leende och njuter av tvetydigheten i mitt uttalande.

Oscar bara ler och hoppar vigt över i min båt.

Så slår det mig en sak. Jag vänder mig till Ann-Louise:

– Det är möjligt att detta kommer att ta ett tag. Vi kanske blir väldigt sena. Är det okey om Oscar sover över hos mig i båten och vi kommer i morgon i stället?

– Jo, det skall väl gå bra. Ni kan ju höra av er på mobilen om hur ni gör, säger hon.

– Jovisst, vi ringer.. säger jag och en plan börjar ta form i mitt huvud.

Vi har strax lagt ut och baxat oss ur naturhamnen förbi den luriga stenen norost om udden. Jag lägger om rodret och styr in mot fjorden. Med bara en lätt bris från havet och ingen dyning är det en perfekt dag för fiske. Äntligen kan jag börja koncentrera mig på min unga passagerare.

– Vad trevligt att få sällskap, säger jag lite trevande.

– Mmmm, svarar han bara.

– Började det bli tjatigt ombord med bara morsan och farsan?

– Skojar du..? säger han och ser svårmodig ut.

– Då är det mera spännande med en gammal fiskargubbe som mig då, säger jag med ett leende.

Oscar ler lite osäkert mot mig men mumlar ett Ja i alla fall.

– Gillade du vad du såg förut då?

Nu blev han alldeles röd i ansiktet och han tittade ner i durken men tittade sedan ut över nejden. Han mumlade nåt ohörbart.

Men jag fortsatte utan att släppa tråden.

– Gillade du att se på min gubbkuk?

Han sa fortfarande inget men nickade nästan omärkbart.

Jag log mot honom och han såg osäkert tillbaka. Mumlade igen. Jag bad honom upprepa eftersom motorn för en del oväsen. Men så hörde jag:

– Den var så stor, mumlade han igen.

– Mmm, hehe… jo

Jag kände mig lite smickrad men samtidigt visste jag ju att dom flesta reagerade så när dom såg min 20 centimeters kuk. Och den är ganska bred också – ca 17 cm i diameter med ett grovt ollon som brukar gömma sig under förhuden. Till och med vi stånd täcker förhuden halva ollonet.

– Gillar du kukar?

Återigen den flackande blicken, men så såg han mig i ögonen.

– Ja, jag gillar kukar. Speciellt stora…

Han avslutade inte meningen riktig men det behövdes ju knappast. Nu slog han ner blicken.

– Ojdå! Det var modigt av dig att medge. Har du smakat kuk nån gång då? Har du varit med nån kille tidigare?

Han var fortfarande alldeles röd om kinderna men nickade ändå bestämt.

– En gång… i våras – fast jag sög honom bara. En klasskamrat Vi blev avbrutna och sen blev det aldrig mer. Jag vågade inte. Jag är ingen bög tänkte jag då. Jag ville ha mera tid att tänka.

– Jaha, och vad tänker du nu? Du säger att du gillade vad du såg för en stund sen.

– Jo, jag vet… jo jag gillar nog killar en del… tjejer är så komplicerade…

– Jo, jag vet.. Jag levde med en komplicerad en i 25 år. Det är enklare med en kille… mera rakt på sak så att säga.

Med det avslutade jag det filosofiska samtalet. Jag var ju så jäkla tänd på honom. Den osäkra men ändå lockande pojkaktigheten, hans klarsynta inställning till det egna könet.

Jag tog mod till mig och började lite trevande smeka honom över stjärten. Han stelnade till.

Vi hade avverkat tillräckligt långt avstånd för att Oscars föräldrar inte skulle se vad jag gjorde. Vi var ganska ensamma ute på sjön och det var långt till närmaste båt. Nu var det dags att sätta in första stöten. Oscar stod stel och orörlig men avvisade inte heller min nyfikna hand. Jag kände jeanstyget mot handen och hans runda fina stjärt. Handen gled över hans skinka in i stjärtdalen. Jag lät handen vila där och rörde bara långfingret in i skåran. Oscar stod först still men knäade sen en aning. En aning, så att fingret gled in lite i dalen. Med andra handen tog jag tag i hans hand och förde den mot mitt skrev – la helt enkelt handen över min kuk. Den reagerade som vanligt och började svälla. Han drog inte bort handen! Fan va skönt, tänkte jag. Jag var tvungen att släppa Oscars hand för att styra igen men Oscar tog inte bort handen då heller. Han fortsatte att krama min kuk som tjocknade och sedan började försöka resa sig. Oscar stirrade bort i horisonten men jag kände hur han skakade av upphetsning och spänning.

– Gillar du att känna på den?

– Mmmm..

– Tycker du om min hand på din stjärt då?

– Mmmm, kom det igen.

– Vill du se kuken ordentligt? Utan nåt i vägen?

Jag väntade inte på nåt svar utan drog kvickt ner shortsen nedanför skrevet så att kuken poppade ut i full frihet. Oscar tappade taget men vände sig nu om och tittade ordentligt på min halvstyva kuk. Den steg allt mera i höjden och Oscar stirrade som hypnotiserad. Jag njöt av att se hans koncentration.

– Runka den, sa jag till honom.

Han tog den i handen igen och drog sakta förhuden tillbaka över kukhuvudet. Det blanka ollonet glänste i sommarsolen. Först lite valhänt men sen började han runka mig med långa sköna drag. Efter ett tag tog la jag handen på Oscars axel och tryckte varsamt men bestämt ner honom. Han förstod vad han skulle göra – uppleva sitt våräventyr en gång till. Suga kuk.

– Den är så stor, upprepade han. – Mycket större än Markus, han jag sög i våras.

– Varsågod. Smaka du på denna också.

Han slickade sig omedvetet om munnen och lutade sig framåt. Sniffade lite och öppnade sedan munnen, lät tungspetsen känna på ollontoppen och tog sedan hela ollonet i munnen.

– Ohhh, så skönt, stönade jag och smekte Oscars i håret.

Pojken släppte taget om kuken och la i stället händerna på mina höfter. Han gapade ordentligt och försökte ta hela kuken i munnen. Den kom in ungefär till hälften. Sen tog det stopp. Han försökte tappert ta mera men det gick inte. Han fick ett kväljningsanfall och var tvungen att avbryta.

– Ta det lugnt du. Du har gott om tid att öva. Nöj dig med att suga på ollonet till att börja med.

Han lugnade sig och tog tag om kukskaftet och började runka igen samtidigt som han sög och smorde mig runt ollonet med sin saliv. Mmm, så gott det var. Och så söt han såg ut med kuken i munnen. Jag smekte honom över hans cendréfärgade kalufs och såg honom i ögonen. Han tittade tillbaka och försökte le mot mig med hela munnen full av kuk. Det gick inte så bra men han var väldigt söt där han stod på knä framför mig på durken med munnen full av kuk. Jag juckade lite försiktigt samtidigt som jag tryckte hans huvud mot mig. Oscar blundade och njöt av at bli försiktigt munknullad.

I dessa vatten var det lite gyttrigt så jag fick koncentrera mig på havet och grynnorna för ett litet tag. Men Oscar fortsatte att suga. Han syntes inte över relingen för andra så vi kände oss ganska säkra. Min kuk stod för fullt i hans giriga pojkmun. Och Oscar surplade och sug och runkade. Fan va gott, men så här skulle jag inte kunna fortsätta. Jag kände redan hur han höll på att locka fram min första orgasm men den ville jag inte släppa ur mig riktigt än.

– Oscar, min vän. Du får vänta lite. Vi börjar närma oss fiskeplatsen så vi ta det lite lugnt nu.

Grabben såg lite vädjande upp på mig men jag började dra mig ur. Han surplade en sista gång längs kuken avslutade med att ge ollonet en kyss innan han reste sig upp igen. Jag tog honom om nacken och kysste honom. Han svarade omedelbart med att öppna munnen och släppa in min tunga. Han kunde kyssas också tänkte jag nöjt. Men nu fick vi avbryta. Jag behövde koncentrera mig på navigationen ett tag nu..

– Ojdå, har vi redan kommit så här långt sa han.

Så tänkte han lite och frågade sen.

– Var ligger fiskestället?

– Vi skall innanför dessa uddarna men öster om den ön du ser här framme.

– Men det var ju inte så långt.

– Nä…

– Men du sa ju till mamma…

– Jo, men jag tänkte att vi kan ju vara tillsammans lite längre på detta viset.

– Planerade du det redan då…

– Jo, sa jag och fick samtidigt lite dåligt samvete.

Oscar stod tyst och såg ut över havet. Mitt stånd hade lagt sig men jag kände mig upprymd och nöjd med mig själv. Så sa Oscar plötsligt:

– Du vet att jag är oskuld va?

– Jo, jag räknade ut det, log jag

– För jag vet inte… har hört att det gör jäkligt ont..

– Mmm, men vi får ta det lugnt och stilla. Jag lovar att ta det väldigt försiktigt med dig. Jag har gjort detta med andra unga killar och dom har gillat det efteråt.. och under tiden också förståss, ljög jag. Och du kan när som helst säga nej. – min andra lögn.

– Om du tittar nere under babords kojplats så skall du se att där finns några öl. Tag fram några stycken så skall du få smaka.

Oscar tittade nyfiket på mig och gjorde sen som jag sagt till honom. Vi öppnade och jag tog några rejäla klunkar samtidigt som vi kom innanför de skyddande uddarna. Oscar drack också, först lite försiktigt men sedan lite morskare.

– Gillar du öl?

– Ja, sa han, fast jag hade en känsla av att detta var en av de första gångerna som han drack öl.

– Det finns lite pilsnerkorv också om du letar lite i kylväskan nere i ruffen.

Oscar försvann ner i ruffen igen men kom snart tillbaka med en korv i ena handen och ölen i den andra. Det märktes att han började känna sig hemmastadd på båten och med mig. Och han drack gärna av min öl.

Jag ankrade upp så att vi kom i lä av en liten men brant ö. Vi låg riktigt bra där. Visserligen ingen möjlighet att komma iland men det passade mig. Vi låg helt själva och säkert förtöjda. Här skulle vi ligga säkert i natt. Och eftersom det var nästan omöjligt att ta sig iland på ön så var vi säkra på att inga andra skulle komma hit och leta natthamn heller.

– Tag dig en öl till så skall jag bara gör fast här.

Oscar öppnade genast en andra burk och lät sig väl smaka medan jag fixade med dragg och andra nödvändigheter. Så var allt på plats – det var dags att kolla vad Oscar hade under byxorna.

Han hade satt sig på en dyna på aktertoften och kollade på mig medan jag fixade med båten. Den andra ölen hade redan slunkit ner och man märkte redan att han druckit lite. Det var uppenbart att han inte var van vid alkohol. Jag får ta det lite försiktigt nu, tänkte jag.

Jag ställde mig på knä framför honom och tog tag i byxlinningen.

– Nu är det dags att du visar vad du har att bjuda på, sa jag med ett leende. Res på dig så att jag får av dig dom här.

Han lyfte på stjärten och jag drog bara ner dom. Jag hade tidigare kollat mellan hans ben och sett en antydan men blev ändå glatt överaskad av hans kukpacket. Inte så mycket hår och en medelstor kuk. Den var halvslak men reste sig sakta nu när jag betraktade den.

– En härlig kuk, sa jag och tittade upp i Oscars ögon.

– Fast inte så stor som din…

– Nä, men den här är lättare att suga, log jag och böjde mig i detsamma fram och tog honom i munnen.

Den smakade salt och gott av all kladdig försats. Jag förde tillbaka förhuden med läpparna och tog ollonet i munnen. Lät det vara där och lät tungan sakta utforska kanterna. Jag kände hur han växte till, hur han blev så härligt hård och styv. Kände hur kåt han var. Så drog jag mig tillbaka lite, så att bara ollontoppen hade kontakt med mina läppar innan jag försiktigt tryckte ner ansiktet i hans skrev och hela kuken försvann in i munnen på mig. Oscar drog ljudligt efter andan:

– Ohhh, vad skönt. Fan va gott du suger min kuk.

Jag lyckades ta hela hans stolta pojkkuk i munnen. Hans ollon kittlade mig i halsen men jag lyckades hålla tillbaka kväljningsreflexen. Så drog jag mig sakta tillbaka med läpparna spända över kukskaftet. Så var ja tillbaka och slickade runt hans ollon igen. Jag fortsatte så några gånger och kände samtidigt hur jag började bli kåt igen. Jag styvnade och kände hur min kuk försökte komma ur badshortsen. Jag tog ut den igen och runkade sakta medans jag fortsatte att suga Oscar. Han stönade och jag hörde hur han väste:

– Du får ta det lite försiktigt med mig. Jag är så nära nu.

Hade han varit i min ålder så hade jag tagit detta som en allvarlig varning men jag vet ju hur det var i ungdommen så jag fortsatte utan att tveka. Han skulle kunna komma flera gånger till ikväll utan svårighet. Och så ville jag smaka pojksperma. Ung, salt, potent pojksperma. Jag avbröt kuksugandet. Släppte kuken ur munnen och böjde mig i stället ännu längre ner. Började försiktigt suga in pungen i munnen. Jag kände hur de två pungkulorna dansade runt inne i pungsäcken. Oscar lutade sig lite mera tillbaka så att jag skulle komma åt bättre. Undrar om han visste vart jag var på väg?

Jag tog tag om hans båda ben och lyfte. På så sätt kom jag åt att slicka honom under pungen också. Oscar gjorde det ännu lättare för mig genom att nästan lägga sig ner. Det måste varit väldigt obekvämt men vem brydde sig i detta läget. Nu var jag framme vid målet. Jag måste bara se. Jag slutade för en kort stund att slicka för att studera hans stjärtros. En liten brunröd rosett som lyste så lockande mellan hans lena, hårlösa skinkor. Jag vet inte om han gjorde det medvetet men när jag studerade hans anus så rörde den sig som om den försökte pussa mot mot mig – som om han ville ha en öm kyss. Jag lät ett finger röra honom precis i öppningen och stjärtrosetten drog genast ihop sig – nästan som att den försökte suga in fingret.

– Ohhiii, hörde jag från Oscar när han hastigt drog efter andan.

– Hehe… så fin den är. En riktigt söt oskuldsfull stjärtöppning.

– Mmmm, … jag, jag är så känslig där….

– Jag skall vara försiktig.

Jag böjde mig fram och gav honom en puss precis i öppningen. Lät läpparna tryckas över anusområdet och slickade med tungspetsen precis i öppningen. Visst smakade det lite fränt men för mig är det bara en ytterligare stimulans. Jag blir kåt av att smaka rövhål.

– Ahhh, va skönt, hörde jag från Oscar. Fan va gott, och så efter en liten stund; Fan va snuskigt.

Jag fortsatte att lirka lite med tungan. Tryckte till lite och kände att ringmuskeln öppnade sig en aning. Jag drog ut tungan och slickade kort med hela tungan innan jag attackerade igen. Jag formade åter tungan spetsig och tryckte just mot öppningen. Än en gång öppnade han sig lite. Men motståndet från muskeln var hårt. Jag tryckte på hårdare och höll ett konstant tryck. Oscars stjärtmuskel gav sakta efter och släppte in min giriga, nyfikna tunga. Långsamt lät jag tungan glida ut en kort bit innan jag på nytt tryckte på. Muskeln släppte in mig ännu en bit. Jag kände också hur Oscar lärde sig att slappna av i muskeln. Han stönade och jag hörde honom mummla osammanhängande:

– … fan, va skönt… såja, längre in… va gott det är… mmmm underbart

Jag tog åter tag om min egen hårda kuk och runkade den skönt samtidigt som jag tungknullade Oscar. Han höll själv i knävecken och lät mig koncentrera mig på att runka min kuk och tungknulla honom i hans tidigare orörda stjärthål. Jag märkte att han började runka sig själv men det ville jag inte. Jag drog ut tungan och ersatte den med ett finger i stället. Det gled lätt in i hans salivindränkta rövöppning. Oscar stönade och runkade intensivare. Jag stoppade honom med min egen hand och tog själv hand om hans kuk. Jag tog honom i munnen igen och runkade med min fria hand. Den andra var ju upptagen av att pulla honom i pojkfittan.

Nu var jag helt inställd på att få smaka på hans tonårssperma. Jag runkade honom bestämt samtidigt som jag pullade honom i rövöppningen. Han stönade nu hela tiden:

– Fan va gott… fortsätt.. såja… jag är nära nu… du får inte sluta nu…

Jag kände att han snabbt närmade sig utlösning. Det var ju den jag ville ha. I munnen. Jag började trycka in ytterligare ett finger i hans anus. Det var väldigt trångt men det skulle in. Han skulle töjas mera. Först var han stilla och vande sig vid det ökade trycket i tarmen men sen kunde han inte vara stilla utan började jucka med underlivet. På det sättet blev han både knullad av mina fingrar i röven och i min mun över kuken. Nu var han på gång.

– Ohh… fan…. fan va gott.. jag kommer, jag kommer nu.. nuuu.. Nuuuuuuu

Med det kände jag hur stjärtmuskeln kraftigt snörpte åt om mina fingrar och hur det började rycka i kuken. Jag höll munnen stadigt om ollonet så att jag inte skulle missa något. Så kom första satsen. Varm och kraftig slog den i bakre delen av munnen. Jag kände hur det kom en-två-tre kraftiga sprut men det fortsatte.. fyra-fem.. Från början hade jag tänkt att behålla allt i munnen och njuta av smaken men nu blev jag rädd att jag inte skulle få plats med allt så jag svalde både en och två gånger. Kraften började avta men det kom ytterligare några strålar. Ahh, denna ungdom tänkte jag med saknad. Men gud så god han var.

Oscar gnydde nu mest och skakade lite efter den kraftiga orgasmen. Jag såg att han knep ihop ögonen och bara njöt av orgasmens efterdyningar. Jag släppte inte kuken ur munnen än för det kunde ju tänkas att det skulle komma lite till. Jag drog heller inte ur fingrarna ur hans stjärthål. Rörde dom i stället försiktigt för att han skulle vänja sig vid att ha något där. Så ryckte han till en sista gång och jag fick ytterligare lite sperma. Jag smakade på säden och svalde slutligen. Jag väntade och lät honom njuta av lugnet en stund innan jag släppte hans slaknade kuk ur munnen.

– Var det skönt? Frågad jag mjukt.

– Mmmm.. underbart sa han utan att öppna ögonen. – Helt underbart.

Jag märkte det, sa jag och log mot hans spensliga kropp.

Själv hade jag fortfarande ett värkande stånd i handen… och andra handen var ju väl inplanterad i stjärten på Oscar.

Nu är det min tur, sa jag enkelt.

Oscar förstod vad det innebar och spärrade upp ögonen.

– Du tar det väl försiktigt? sa han oroligt.

– Jovisst, du kan lita på mig, sa jag lugnt.

– Men du är ju så jävla grov.

– Mmm, sa jag med ett lite frånvarande leende. – Jag tar det försiktigt. Men först får vi nog smörja upp dig med nåt mer än saliv. Annars kan det nog komma att kännas obehagligt om en stund. Vänta här.

Med stor försiktighet drog jag ut mina fingrar ur hans känsliga rövhål. Nästan frånvarande luktade jag på fingrarna och slickade sedan på dom. Oscar tittade på mig med stora ögon.

– Fan, smakar det inte äckligt?

– Jo… men jag blir så kåt av det också. Kinky, men så är det. Har du smakat nån gång

Han skakade på huvudet men såg mest frågande ut. Inte direkt äcklad.

– Jag har smakat på mitt piss en gång, sa han lite trevande. – Kanske detta inte är så mycket värre?

– Nä, så är det väl. Speciellt när man är kåt. Vänta här. Jag skall hämta en grej bara.

Fan. Aldrig hade jag kunnat tänka mig att jag skulle behöva nåt sånt här under min båtsemester. En sån jäkla miss! Men jag har kanske nåt som skulle kunna duga i stället. I nödfall. Jag gick snabbt fram i ruffen och letade i kylväskan. Visst där var den. Oscar hade satt sig upp och såg frågande på mig nu när jag kom tillbaka.

– Vad är det för plastflaska, vad skall du med den till?

– Flytande Milda, glidmedel, sa jag enkelt.

I min sittbrunn har jag ganska gott om plats. Ett större område där man kan stå och få plats när jag skall fiska. Nu hade jag nästan önskat att jag haft en stor motorhuv i mitten av båten som jag hade kunnat lägga upp Oscar på. Men det går ju bra på annat vis också.

– Ställ dig på alla fyra. Tag några dynor från toften så blir det inte för obekvämt.

Oscar visste att det var dags att ”betala” för den tidigare upplevelsen och ställde sig på alla fyra efter att ha lagt ner några dynor på durken. Jag ställde mig bakom och tittade än en gång på hans lockande, trånga bruna hål. Jag böjde mig fram och kysste honom mitt för öppningen. Han ryste till och stönade bara:

– Kom nu farbror Max. Jag litar på dig.

Jag öppnade plastflaskan och tryckte pipen mot hans stjärtöppning. Sprutade – och såg hur det började sippra ut kletig margarin som rann ner mot hans pung. Jag tog bort flaskan och petade tillbaka den kletiga sörjan mot hans hål igen. Jag tryckte in fingret och kände att det gled in ganska lätt. Jag pullade några gånger och märkte att Oscar tyckte om behandlingen. Han la ner huvudet mot en av dynorna och tog tag om sin kuk. Han började sakta runka den.

– Det känns så skönt när du pullar mig, sa han lite grötigt.

– Jo, jag vet.

Jag sprutade en lång sträng Milda över min kuk som åter stod styv och förväntansfull. Med den fria handen smetade jag ut margarinet över ollonet så att det skulle vara halt och glatt också.

– Är du beredd? frågade jag.

– Umm…, fick jag bara till svar.

Jag ställde mig i läge och la ollontoppen mot hans bruna öppning. Nu äntligen, tänkte jag och började pressa.

– Uuuuhh… hörde jag från Oscar

– Jag tar det lugnt. Säg till om du inte klarar av det.

Han var väl smord men han var ju så trång trots allt pullande. Det var inte lätt att komma in. Ringmuskeln ville inte bli invaderad på detta sättet. Men inte tänkte jag ge mig. Först kom jag in med halva ollonet men gled sakta ur igen. Sen tog jag ett nytt tag och tryckte igen. Ringmuskeln släppte in mig en bit till. Denna gången höll jag still och lät honom vänja sig.

– Uhhh, du är för stor, kved han.

– Nejdå, vänta bara lite. Jag tar det försiktigt.

– Det gör ont

– Mmm, jag vet… men det lägger sig snart.

Jag såg att Oscar bet ihop men han bad mig inte sluta. Jag kände hur muskeln slutligen gav efter en aning. Långsamt kunde jag trycka in lite till. Oscar knep ihop ögonen men sa inget denna gången. Muskeln släppte taget lite och jag pressade ytterligare. Så – med ens – var jag igenom. Muskeln hade släppt in ollonet, nu var det svåraste hindret övervunnet. Jag stannade upp och lät Oscar hämta sig. Fast nu verkade den värsta smärtan lagt sig. Han såg rätt lugn ut men ögonen var fortfarande slutna. Efter en liten stund började jag röra mig. Jucka sakta. Först nästan omärkligt och sedan lite mer. Margarinet fungerade bra som glidmedel och kuken gled lätt fram och tillbaka i hans trånga rövhål. Gud, så trång han är tänkte jag. Och Gud så härligt det var att knulla en trång pojkstjärt. Jag stönade av vällust och tryckte in kuken ännu djupare. Oscar stönade svagt och plötsligt kände jag hur han började runka sig själv igen. Han började njuta han också. Härligt!

– Fan, en sån goo stjärt du har Oscar, stönade jag.

– Mmmm, kved han lite ynkligt.. – det gör fortfarande ont… men det är skönt också.

– Jag vet

För varje juck så kom jag längre in. Och för varje gång jag tryckte mig djupare hördes ett ynkligt kvidande från Oscar.

– Gör det mycket ont?

– .. lite..

– Vill du att jag skall sluta?

– Nää…

Nu var det fritt fram. Jag tryckte till ordentligt. Oscar åkte fram en halv decmeter men tog spjärn mot lådan under aktertoften. Nu var jag helt inne. Han kunde ta hela min stora kuk på 20 cm.

– Jag är inne nu. Helt inne. Gör det ont?

– Ja, fast det är en underbar känsla av att vara fylld också. Fylld av kuk!

– Hehe… du har en underbar stjärt

– Ja, knulla mig nu. Knulla min rövfitta.

Han njöt av att säga det – att kalla sitt stjärthål för rövfitta. Och han njöt av att bli knullad. Nu kunde jag släppa hämningarna och började knulla honom som jag ville. Hårt och taktfast. Efter ett tag så reste han sig upp och tog tag om aktertoften så han kunde komma med rejäla motjuck också. Han njöt och jag njöt i fulla drag. Kuken gled nu lätt i hans ändtarm. Jag kunde till och med dra ut kuken lite. Så att bara ollonspetsen nosade i öppningen. Och sedan stötte jag hela kuken djupt in i honom i ett enda tag. Vi fortsatte så ett bra tag. Han var underbar att knulla men gnydde till ibland.

– Skall jag sluta?

– Nej för faan!

Jag tog honom i håret och drog bakåt. Han följde med med huvudet och jag lyckades komma åt att kyssa honom samtidigt som vi fortfarande knullade.

– Känns det bra nu, flåsade jag

– Jaaaa…

– Så bra, för jag kommer strax att spruta i dig.

– Mmmmmm… fast.. får jag ta det i munnen.

– Hehe.. det får du gärna… ganska snart nu

Jag vet inte om han gjorde det med flit men det kändes som om han knep ännu hårdare med stjärtmuskeln. Plötsligt var det helt omöjligt att stå emot. Jag drog ur kuken ur hans härliga stjärt. Jag gjorde det så försiktigt det gick för att inte gör honom illa. Men det var bråttom. Jag ställde mig upp och Oscar vände sig kvickt om. Han gapade och runkade sig själv samtidigt. Jag stod upp och runkade det sista. Kuken glänste av en blandning av Milda och Oscars stjärtsås. Han stack ut tungan och slickade på ollonet. Det blev för mycket för mig.

– Ughhh, ahhh… fan, nu kommer jag….

Jag behöll ändå fattningen och riktade ollonet mot hans gap. Första sprutet träffade rätt ner i munnen på honom. Han svalde men då kom andra sprutet och träffade överläppen och lite i ögat. Tredje sprutet fick han i munnen igen. Han tog tag om kuken och tog den i munnen. Fortsatte runka mig och tog de återstående spruten inne i munnen. Han slickade och svalde girigt samtidigt som han själv runkade. På ostadiga ben såg jag som i dimma hur han sprutade över mina bara fötter samtidigt som han sög och slickade rent min kuk. Underbart!

Jag lyckades falla ihop på styrbordstoften och satt bara och pustade. Oscar tappade taget om min kuk men lyckades strax krypa efter och tog min slaknande kuk i munnen igen. Det var härligt att känna hans varma mun runt min nyknullade kuk.

– Känns det bra? Frågade jag efter att ha återhämtat mig en stund.

– Mmmm… fast lite öm.

– Jo, så kan det ju bli… sa jag med ett styng av medkänsla.

– Fast det känns underbart lugnt på nåt sätt.

– Mmmm, svarade jag, – skönt efter orgasmen.

– Ja, fast mera än så… det var så skönt att se dig njuta.

Jag log lyckligt tillbaka.

– Smakade det inte äckligt då?

– Det konstiga var att det inte gjorde det då… bara.. ja.. sexigt.

Jag såg ner i hans ärliga, blå ögon. Böjde mig fram och kysste honom djupt.


Advertisements