Det var en vacker sensommarkväll när jag, en 17-årig tjej kom ut efter ett hårt träningspass på gymmet. Eftersom jag bor så när gymmet så duschar jag nästan alltid hemma och så blev fallet även denna gång. Svettig och äcklig som jag kände kände mig hoppade jag kvickt upp på cykeln och började trampa hemmåt.

-Hej! ropade jag när jag kom in genom dörren och hörde ett svagt hejande från ovanvåningen där pappa satt med sin nya tjej och tittade på tv. Jag gick in på mitt rum och tog av mig mina svettiga träningskläder. Jag slängde dom på golvet och gick för att duscha.

Jag skruvade igång duschen som alltid tar lite tid att få varm och passade på att studera mig själv lite i spegeln.

-Shit, va snygg min rumpa blivit sen jag började träna, sa jag lite tyst för mej själv. Nu hade duschen blivit varm så jag snodde åt mej rakhyveln och hoppade in.

Jag tog en lång dusch på säkert 30 minuter och när jag kom ut igen kände jag mig superfräsch. Nu var jag ju alldeles len och fin där nere igen.

Jag tassade snabbt in på mitt rum igen. Såg att klockan nu var lite över 8, kanske dom kollar på nåt kul däruppe. Jag slängde på mej ett par trosor och ett linne och gick till dom andra för att se vad dom kollar på.

-Var är Malin? frågade jag när jag kom upp.

-Hon är ju och rider, det vet du väl, svarade pappa.

-Ja, visst ja, men vad är det ni kollar på?

-Hem till byn.

-Finns det inget bättre på tv så här dags?

-Vaddå då, Hem till byn är väl bra?

-Eller inte…jag går och lägger mig istället. Godnatt!

-Sov gott.

Får väl bädda ner mej i sängen och zappa lite och se om jag hittar nåt bra, tänkte jag på väg ner mot mitt rum igen. Jag drog av mej mitt linne och började bläddra genom kananlerna. Till min stora skräck så upptäckte jag att Hem till byn var bland det bättre som gick på burken denna kväll. Så jag stängde av tv:n och började bläddra lite i en Moore jg hade på nattygsbordet. Jag och min kille hade nyss gjort slut och han hade den så jag brukade låna nåt gammalt nummer då och då.

När jag hade läst ett bra tag knackade det plötsligt på dörren.

-Hej. Vad gör du? Det var Malin som hade kommit hem från ridningen.

-Jag läser lite, svarade jag.

-Kan vi inte kolla nån film?

-Jo, kan vi väl.

-Bra! Ska bara byta om så kommer jag.

-Du får gärna duscha av dej hästskiten också.

-Har redan duschat, gjorde det i stallet.

-Vad vill du se då? frågade jag när syrran kom tillbaka.

Hon hade nu bara ett par stringtrosor o ett litet sött linne på sig.

-40 days and 40 nights, e den bra? har fortfarande inte sett den.

-Jo, den e väl helt OK och han e ju snygg så den kan vi väl se.

-Vart har du den då?

-Jag vet inte riktigt, leta lite.

-Men kom och hjälp till då.

-Nä, det är du som vill titta och jag har bara trosor på mej.

-Oooooh, vad farligt, för dina tuttar har jag ju aldrig sett förrut.

-OK jag hjälper dig då.

Det tog lång tid innan vi hittade filmen och syrran fick för sig att fixa lite te också så klockan var en bit över halv elva innan vi kunde krypa ner uner täcket med var sin stor kopp te och börja kolla på filmen.

Eftersom att jag sett filmen ett par gånger tidigare så koncentrerade jag mig inte så mycket på den, men märkte ändå att jag blev alldeles varm i kroppen under dom intima scenerna.

När filmen var slut så tog syrran fjärrkontrollen och började zappa lite och eftersom klockan nu var över 12 så hade Playboy börjat sända. Naturligtvis så stannade syrran just precis där i sitt zappande. Dom visade nåt program med tjejer som skickade in filmer på sig själva när dom strippade. Vi låg och småfnissade lite till det där och jag kände att jag började bli lite kåt…

Plötsligt kände jag en varm hand på mitt lår. Jag hoppade blixtsnabbt undan och hamnade utanför täcket så att jag nu blottade mina styva bröstvårtor

-Vad gör du? frågade jag chockat.

-Kan inte jag få känna hur du känns, jag ser ju att även du är påverkad, sa Malin och vred blicken ner mot mina bröst.

-Hur då menar du?

-Jag vet inte riktigt men du är ju så himla fin och jag har drömt om att få ta på en tjej, kan jag inte få det?

-OK, om vi tar det lugnt.

-Självklart. Kan jag få se din mus syrran?

Jag han inte mer än att nicka lite försiktigt innan hon hade sina händer på troskanten. Hon drog långsamt ner dom och jag blottade nu mitt nyrakade, lätt fuktiga sköte. Hon förde långsamt sina fingertoppar över min mus.

-Vad len och fin den är, sa hon.

Jag låg där och rös lite men kände samtidigt att nu ville jag mer.

-Men du får ju också ta av dej, sa jag.

Hon satte sig på knä bredvid mig och tog av sitt linne. Sen lade hon sig ner med böjda ben och tog tag i mina händer och förde dom mot hennes trosor. Jag drog av dom försiktigt och kunde nu se hennes mus som var så våt att det blänkte om den.

-Vad stel du e syrran, sa hon och satte sig bakom mej och började massera mina axlar. Då och då letade sig hennes händer ner till mina bröst och smekte mina bröstvårtor.

Hon kysste mej på halsen och på nyckelbenet. Min hand letade sig nu ner och jag smekte mej själv lite men då var syrran där och tog bort den.

-Det där är ju min uppgift, sa hon.

Hon kom nu fram på framsidan av mej och kysste min bröst och min mage innan hon kom ner till slutmålet. Hennes fingrar retades med mej när hon bara smekte runt min mus men till slut så började hon massera min kittlare.

Jag lyckades med nöd o neppe kvida fram att hon skulle föra in ett par fingrar vilket hon också gjorde. Hon fortsatte att smeka min klitoris med den andra handen och jag gjorde små motjuck mot hennes hand och det dröjde inte länge innan jag kom i en otrolig orgasm.

-Vill du att jag ska ta hand om dig nu? frågade jag syrran.

-Nä, det sparar vi till nån annan gång.

Vi kröp nakna ner under täcket och somnade i varandras famn.


Advertisements