En kollega till mig hade varit ett gott stöd till mig under en svår tid och som tack bjöd jag upp honom till mitt “gömställe” som jag hade användt mig av när det känts som jävligast – farmor och farfars gamla sommarstuga i skogen. Min pappa hade ärvt den men det var jag som höll den i ordning.

Vi åkte dit över en helg och Niklas var mer och mer förvånad ju längre ut i skogen jag körde oss. Vi kom fram till den lilla öppningen i skogen där stugan är belägen och Niklas visslade till:

-Vad har du sysslat med här ute?

-Tänkt, promenerat i skogen, huggt ved, röjt upp oredan som min far ställt till med, svarade jag.

Väl inne i stuga var det mysigt ombonat och numera rent. Niklas tittade sig omkring och såg lite konfunderad ut.

-Det finns bara ett sovrum, sade han lite tveksamt.

-Åh du kan ta det, jag sover aldrig där inne ändå, svarade jag och började packa upp maten.

Vi hjälptes åt att bära in ved, fixa värme på elementen som stod på underhållsvärme, få igång vatten och allt annat som måste göras när en sällan använd stuga plötsligt ska bebos.

Det var fortfarande någon timme kvar tills det skulle börja skymma, så vi tog en promenad i skogen.

Jag berättade om saker jag hade upplevt i stugan i min barndom och pekade ut platserna.

På vägen tillbaka var vi så upptagna av vårt samtal att jag inte tänkte på vrt jag satte fötterna. Resultatet blev att jag snavade till och ramlade ner i ett av de gamla torvbrytningshålen som finns i skogen.

Givetvis var jag tvungen att ramla ner i ett som fortfarande innehöll stora mängder vatten.

Niklas, den sanne gentlemannen, fiskade upp mig och när han rörde vid mig gick det en stöt igenom min kropp och när våra blickar möttes så fans det något i Nicklas ögon som inte funnits där tidigare.

Generad slog jag ner blicken och muttrade något om klantighet. Väl tillbaka i stugan fick Niklas nöjet att börja med maten eftersom jag behövde duscha. Lite generad slank jag in i badrummet och tog itu med det hela. Tio minuter senare var jag iförd rena kläder från topp till tå.

Något improviserat fick det bli eftersom jag inte hade tagit ombyte med mig, jazzbyxor och linne hade legat i stugan sedan tidigare besök och rena fräscha underkläder hade jag med mig iform av stringtrosor och en matchande bh.

Niklas ville inte ha någon hjälp med maten så jag tände en brasa i öppna spisen medan han fixade till det sista.

Middagen avnjöts framför brasan. Vi småpratade om ditten och datten och mellan varven gjorde Niklas intensiva blickar mig generad. Eftersom hans blickar gjorde mig förvirrad försökte jag få lite ordning i tankarna genom att resa mig upp och plocka undan efter maten. När Niklas gav mig en kram, vilket han hade gjort många gånger tidigare, gick det ilningar igenom min kropp.

– Nu ska du visa mig var du sover, sade han plötsligt.

– Jag har nämligen en känsla av att du har gett mig din säng.

– Det har jag inte, jag sover borta vid öppna spisen, svarade jag.

– Men där finns ingen säng.

– Du ska få svarade jag lite retsamt och og. Nu lät Niklas precis som han brukade, lugn och omtänksam.

Jag gick in i rummet och lyfte lockettill den stora förvringskistan.

Sedan tog jag precis som vanligt fram alla farmors gamla dunbolster och täcken som låg där, samt mysfaktorn nr 1 en stor björnfäll som alltid utgjorde bottnen i min improviserade säng. Alltihop lades ut till en kuddsäng av bästa sort som jag fnittrande hamnade överst i.

– Ser du nu, jag är inte vräkt från mitt sovrum!

– Jag ser det och och tycker nu att det är mycket orättvist att jag ska ligga i det kalla sovrummet och du ska vara här inne i värmen, svarade han och gav mig en blick som det omöjligt gick att ta fel på.

Niklas tänkte definitivt inte sova själv. Med ens bllev jag jättenervös, tanken på att Niklas skulle se mig som annat än vän hade aldrig slagit mig.

Jag var nästan 7 år äldre än honom och visst hade jag alltid tyckt att han var snygg men hade stannat vid det eftersom jag hade haft en relation med en annan man när vår vänskap inleddes.

Nu insåg jag hur sexig han var med sin vältränade kropp och sina välskötta kläder. Han räckte mig mitt vinglas och jag drack en munfull innan jag räckte tillbaka det.

Han kröp närmre mig och jag fuktade nervöst mina läppar när jag insåg att han tänkte kyssa mig. Kyssen var mjuk, förförisk och tände upp hela min kropp.

– Jag har velat ha dig sedan första gången jag såg dig, viskade han i mitt öra och började smeka mig övernacke och överarmar medan han strödde mjuka kyssar över min mun och hals.

När hans mun återvände till min, besvarade jag kyssen girigt. Hans händer kupade sig övger mina bröst utanpå kläderna. Der var som om den beröringen utlöste en galenskap hos oss båda. Vi kysstes som galningar och hjälpte varandra av med allt utom underkläderna.

Det var ingen tvekan om att Adam var upphetsad, när han stod upp efter att ha slängt på mer ved, sjönk jag ner på knä framför honom, drog av kallingarna och blev mycket förvånad över den grova långa stake som han var utrustad med. Försiktigt och långsamt började jag slicka på den. Niklas stönade och lade sin ena hand på mitt huvud. Jag förstod hans outtalade order och började suga. Niklas stönade högt och började lucka långsamt.

Ett spänt stön fick mig att inse att han inte hade långt kvar och jag slutade tvärt.

Han drog upp mig på fötter och kysste mig på nytt, sedan vände han på mig och lutade mig lätt framåt mot matbordet.

Jag tog stöd lätt med armarna , när han särade på mina ben och började slicka utanpå det tunna stringtyget.

Han lyfte stringen åt sidan och började slicka mitt renrakade kön.

Jag stönade högt när ett finger fördes in i mig och ännuhögre när ett finger lätt smekte förbi mitt anus. Fingret som utforskat mitt inre drogs nu ut och började reta den trängre öppningen. Jag särade mina ben ännu mer och rasade nästan till golvet när fingret lätt pressade sig in i

– Niklas, jag har aldrig…., längre kom jag inte, innan hans fingrar och tunga framkallade njutning.

– Åh, en oskuld, stönade han. Jag lovar att du kommer bli nöjd.

Jag blev lite orolig eftersom Niklas var betydligt mer välutrustad än mitt ex och där hade det ibland gjort väldigt ont vid normalt samlag.

Niklas ställde sig upp bakom mig och jag lutade mig ordentligt fram för att han skulle komma till ordentligt. Till min stor förvåning gled hans grova lem in i mig utan problem.

– Du frestar ett helgon snygging, viskade han i mitt öra. Han fingrar började massera min klita och jag kände hur klimaxet byggdes upp.

– Smek dig själv, kommenderade han mig och jag gjorde som jag blev tillsagd.

Niklas tog ett bestämt tag om mina höfter och började stöta hårdare. Jag kved och spände varenda muskel när jag kände min orgasm komma. Niklas stönade högt och hest när vi båd exploderade i orgasmens njutningar och föll ihop

När jag kom till sans igen, var det med ett förnyat begär som om min orgasm aldrig hade existerat. Niklas härliga lem var halvstyv och det var då jag insåg att han hade sprutat sin sats över mina skinkor. Niklas ställde mig på alla fyra och mitt begär stegrades när han började massera mitt anus med sin halvstyva lem. Jag stönade och kved och fick en dask på skinkan till svar.

– Du får inte hetsa mig så snygging, jag blir för styv för dig då.

Han särade mina skinkor ordentligt och såg till att hålet var väl insmort. Sedan började han lirka in sin halvstyva lem med en mjuk men bestämd rörelse.

Jag skrek av lust och pressade mig hårt emot honom med effekten att han snabbt styvnade och staken återgick till sitt grova tillstånd.

– Snälla Niklas ta mig hårt kved jag, galen av upphetsning.

Han juckade lite försiktigt för att jag skulle få vänja mig och jag stönade och kved.

– Jag vill se dig, sade han kort.

Vi bytte ställning och jag lade mig på rygg. Niklas trängde åter in i mig. Han lät sina fingrar glida in i mitt sköte och att bli fingerpullad samtidigt som jag hade hans grova lem i mitt anus gjorde mig galen och fick mig att släppa alla hämningar.

Jag smekte mina bröst och smekte Niklas, så fick jag en idé. Jag lät min hand glida mellan hans skinkor tills jag fann öppningen. Försiktigt masserade jag den och lät ett finger tränga in. Niklas blev som tokig av mitt påhitt. Han stötte hårt in i migoch jag kände hur en ny orgasm var på väg. Hans stake exploderade och hans säd rann över. Min orgasm följde tätt efter.

Niklas försvann iväg en stund och kom tillbaka med en nytvättad lem som strax ville ha mer. Dena gången tog han mig i hederliga missionären men jag kände att jag också ville busa och vände på det hela så att jag kom att rida honom. Snart låg Niklas stönande under mig och bad mig rida honom hårdare, han slet upp mig och satte mig över sitt ansikte och började slicka. Jag vände mig om och slickade honom. Han kom fort denhär gången och jag svalde så mycket aj bara förmådde, vilket gav honom en ny upphetsning.

Utmattade somnade vi för en stund . Jag vaknade fram på morgonkvisten av att Niklas grova stake masserade min klita. Trött och yrvaket särade jag på benen och lät honom tränga in från sidan.

– Duktig flicka, stönade han

Vi klättrade åte upp mot orgasmens höjdpunkt för att slutligen explodera och sedan somna på nytt.

Helgen fortsatte som vi påbörjat den och vi gick endast upp för att hämta mat ur kylen.

Så gick det till när jag förlorade min anala oskuld…


Advertisements