Det var maj, sommaren var på väg och allt kändes underbart, jag hade en jätte mysig pojkvän (Hans) som tillfredställde mig på alla sätt. På pingst skulle det komma hem ett par bekanta till oss, Martin och Emma. Det brukar alltid vara trevligt när de är här. Jag lagade mat och bakade och gjorde mig i ordning, på nått konstigt sätt kändes det som om det skulle hända något annorlunda denna kvällen nått spännande. När de kom så var allt precis lika trevligt som det brukar, samtalsämnet gled in på sex som så många gånger förr.

Emma frågade om vi hade haft någon mer med oss i sängen, det sa jag att det hade vi inte haft. Då sa Emma:

– varför inte ta chansen och prova?

Något glimtade till i Martins ögon och man såg att han började bli kåt. Emma började skruva på sig och snart var Martin där och kysste henne, han lät händerna vandra ner under tröjan, Emma stönade av välbehag. Hon särade på benen och nästa tryckte ner Martins hand. Jag satt nu som försenad och tyckte att det var ganska kul men ändå inte. Hans tittade på mig och jag kunde se att han var kåt, under hans byxor fanns kuken som bara ville ut, ut och känna på både mig och Emma.

Jag gick fram till Hans och satte mig gränsle över honom. Att känna hans stake genom det tunna tyget blev för mycket för mig och jag började att bli ordentligt kåt. Han började att smeka mig, i början försiktigt men sedan allt hårdare, det var så underbart. Jag knäppte upp hans byxor och lät kuken vara fri. Jag sänkte mitt huvud sakta mot hans hårda lem och kysste den lite försiktigt, sen öppnade jag min mun och tog kuken och började suga. Hans stönade. Jag sög allt hårdare och hårdare och tillslut sa Hans:

– vänta, jag kommer snart. Det får inte gå riktigt än. Jag vill först känna lite på dig.

Nu var jag så kåt att jag kunde känna hur mina fittsafter rann ner längs benen. Jag la mig på soff bordet och särade på benen hans var inte sen att hänga med och han började att slicka min hårda klitoris.

Aaaaa


Advertisements